Search This Blog

Friday, May 02, 2008

“2 Мај“ ден на МК излет во природа ... “МК ПИКНИК“ ... ден

Не се сеќавам дека во минатото имам пропуштено излет во природа во околината на Скопје или подалеку на традиционалниот пикник во природа за “2 Мај“ ... Врнело, било ладно на излет се одело ... Ова е прв ден кога со душа се чека да се осети повторната пролет .... да се осети сонцето кое го милува нашето лице и тело ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter