Search This Blog

Friday, May 23, 2008

Свечено отворена спортската сала “Борис Трајковски“ ... кој делеше карти за "Харлем глобтротерс" ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/BEFC3D0D9F0B064FB36E3CCBCDEB33DE.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Македонија го доби долго посакуваниот спортски објект - спортската сала “Борис Трајковски“ ...

Премиерот Никола Груевски, вчера, го отвори најголемиот и најмодерниот спортски објект во Скопје и државата. Повеќенаменската спортска сала "Борис Трајковски" со капацитет од 10.000 седишта, лоцирана кај хотелот Александар палас, вчеравечер беше домаќин и на светската кошарка атракција "Харлем глобтротерс".

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter