Search This Blog

Thursday, May 22, 2008

Манчестер - Челзи ... драма ...

Ретки се моментите кога може да се ужива во вистински врвен спорт ... сношти бевме сведоци на вистинска драма на два рамноправни противници ... преполни со големи играчки имиња ... на крај одлучи пенал-рулетот ...

Колкава беше болката на лицето на капитенот на Челзи кој не го реализира својот пенал само тој знае ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/03292A3CDB44C548AA92A97C84FFAC54.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter