Search This Blog

Saturday, May 03, 2008

Тиквешки цветни ливади ... 1.Мај.2008

Македонија е преполна со прекрасни диви цветови, кои можеме да ги сретнеме низ цветните ливади во низијскиот дел ... но особен драж имаат дивите македонски цветови во планините ... осамени во некоја карпа ... во некоја дива средина ... недопрена ...

Тука би можеле да ги прикажеме разните МК диви цветови од различни делови и краеви на Македонија ...

За почеток ке Ви ги представам некои од цветовите кои ги сретнав на тиквешко ...

1.

повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter