Search This Blog

Friday, May 09, 2008

Никола Поповски V.S. Зоран Заев ...

Во ек на предизборие и пред почеток на изборната кампања Никола Поповски и Зоран Заев одлучија на радост на ВМРО-ДПМНЕ да си праќаат пораки преку медиуми:

- Нашата програма е од храбри чекори - ИНТЕРВЈУ Зоран Заев ...
- Дезориентираниот Заев - Никола Поповски ...

Изгледа луѓево не се од иста партија :) ... или тоа деморатијата во СДСМ конечно дозволува различни мислења во своите редови ... или тука повеќе се работи за повредени суети ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter