Search This Blog

Monday, May 12, 2008

“Он.тел“ ... нов бренд за фиксна телефонија во Македонија ...

  • бесплатен приклучок ...
  • бесплатни неограничени разговори во мрежата на Он.тел ...
  • пониски цени за во странство до 60 проценти ...
  • за почеток само за скопјани ...
Па ај нека ни е на среќа втор фиксен ... нека скршат нога ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter