Search This Blog

Saturday, May 17, 2008

Што ветува СДСМ во изборната програма ...

Во неколку поранешни постови Ви преставив што ветува ВМРО-ДПМНЕ во изборната програма за овие избори ... имав и постови со кои вадев дел од изјави на поедини челници на СДСМ а кои зборуваа за програмата на СДСМ на овие избори ... но изборна програма се до пред некој ден немаше ... тоа беше голема срамота за СДСМ - најголемата опозициона партија ... Дури и НСДП искочи порано со својата програма ... Се прашувам само ова евидентно каснење на програмата на СДСМ дали ке се одрази на бирачите кои можат да помислат - овие ни програма незнат да напишат на време а како ли ке ја водат државата ... премногу несериозно за една сериозна партија ... но нели тоа си е нивна работа и ке си се носат со последиците ...

читај повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

хехе сдсм џабе ветува... како што ветуваше На 15 септември народот ќе ја преземе власта во свои раце.... а сега тоа Нато Европска унија, абе кој не прима нас во ЕУ? прво да се видиме дали личиме на држава која треба да оди во НАТО и ЕУ. Прво нека си ги среда во државава сите проблеми после нека ветува нешто што и самите не се сигурни во истото

Blog Archive

Site Meter