Search This Blog

Friday, May 16, 2008

Каде се изборите во Албанија или во Македонија ...

Никнаа албански знамиња во сите општини каде се албанците мнозиство ... јас ги видов во Чаир, Бутел, ... случнав дека ги има во Куманово, Струга, Кичево ... да не зборувам за Тетово, Гостивар и Дебар ...

Не ми е јасно кој го дозволува сето ова ... на бандерите нема ни едно МК знаме ... во која тоа држава живеам јас ... зошто ова се дозволува ... ??!!

1 comment:

Egeec said...

MUKLA BE BATKA MUKLA,STO TRESKAS GLUPOSTI......PA ZNAMINJATA SIPTARSKI SE VEAT VEKE DESETINA GODINI,SVE OD STRANA NA DUI - DODEKA BEA SO TVOITE SDSM A I SEGA KOGA PAK SE SO SDSM AM SEGA VO DRUGA ROLJA,NELI?

Blog Archive

Site Meter