Search This Blog

Tuesday, May 06, 2008

Уште еден рејтинг ...

Уште едно мерење во низата на мерења на рејтинзи ... овојпат од Институтот за демократија ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/A8CE2B37482D1F4C96ADE37D77FBBD47.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Има едно правило во трговијата кое вели се фали само онаа роба која е кварна и онаа роба која е нова на пазарот ... волку честот повторување на фалбите за “стара роба“ - со перманентни рејтинзи дава за право на обичнот човек да се запраша а зошто сето ова го прават толку често ...

Зарем и самите се сомневаат во себе ?? ... се плашам дека премногу често нагласување дека некој е “убав“ не е на арно ... ако ништо друго може да го урочат ...

Башка сега се зборува за коалиции не за партиии ... или не ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter