Search This Blog

Tuesday, May 06, 2008

Сонце обвинува - наместо да предлага своја програма ...

Сликата “http://www.sdsm.org.mk/WBStorage/Articles/2C4E78E9D7A54D46959DFAE801D8108D.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Коалицијата “Сонце“ искористи две прес-коференции да ја обвини владеачката партија дека:

- го растури здравството ...
- и врши бројни партијски вработувања во очи на изборите ...

Се е како во минатите избори ... обраќањата се користат за обвинувања наместо да се преставува програма за која треба да им се даде глас ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter