Search This Blog

Sunday, September 30, 2018

Европска Македонија на избори во Ноември ?

Заев најави дека во рок од неколку дена ако не се обезбеди гласање на уставните измени дека коалицијата Европска Македонија оди на брзи предвремени избори во Ноември 2018 година. Така ВмроДомне ке остане со прстот во уста или да ги бојкотира тие избори и да остане со нула пратеници или да добие десетина пратеници ... Роковите го газат Заев но и ВмроДпмне е пред избор или да ги подржи амандманите сега а да оди на избори во некое подобро време.

Мириса на парламентарни избори во Ноември.

Blog Archive

Site Meter