Search This Blog

Friday, January 28, 2011

За твојот роденден,

За твојот роденден,

Празнина
немоќ
празнина
немоќ
тага
болка
тага
болка

Иако не си
физички со мене
со тебе сум
во мислите ...

А1 СЦЕНАРИО !!!


 А1 СЦЕНАРИО !!!

Blog Archive

Site Meter