Search This Blog

Saturday, December 04, 2010

Барам работа ...

Не, не барам јас работа ... МК граѓани бараат работа. Во очај пишуваат меилови на секаде, па дури и на мојот меил. По вторпат добивам меил од ист човек кој го праќа преку своја другарка која очито има меил:

Blog Archive

Site Meter