Search This Blog

Thursday, February 23, 2012

Интернет промоција на убавините на Македонија ...


Вевчани во есенски бои ...
Оние кои се ранобудни и сакаат да слушаат тематика за фотографија и интернет презентација на Македонија преку фотографијата, нека ја следат утре (24 феброари 2012) утринската програма на АЛФА ТВ ... ке гостувам во термин меѓу 8 и петнаесет до 8 и триесет ...

Blog Archive

Site Meter