Search This Blog

Thursday, February 23, 2012

Интернет промоција на убавините на Македонија ...


Вевчани во есенски бои ...
Оние кои се ранобудни и сакаат да слушаат тематика за фотографија и интернет презентација на Македонија преку фотографијата, нека ја следат утре (24 феброари 2012) утринската програма на АЛФА ТВ ... ке гостувам во термин меѓу 8 и петнаесет до 8 и триесет ...

Охрид ...
Света Богородица Матка
Мариово ...
Мариово ...
Градски парк Скопје ...
Кокино ...
Тиквешко ...
Скопје ...


Повеќе фотки на мојот Фејзбук профил, во категоријата фотографии ... еве линк од еден таков албум ...

1 comment:

Anonymous said...

generic phentermine phentermine results 2012 - phentermine online dr

Blog Archive

Site Meter