Search This Blog

Wednesday, November 21, 2018

Ако праќаш “надарени“ - “надарени“ ке добиеш ...

Старо правило на свемирскиот ред. Оној кој со сабја сече глави - голема е веројатноста од сабја да умре ...

Friday, November 16, 2018

МК ел Чапо (дипломат) со МК плата и пензија ...

МК ел Чапо во прошетка низ три балкански држави со МК лична карта. Најмалку Министерска глава мора да падне зарди сето ова...

Friday, November 02, 2018

Легнаа на брашно

По последните случувања внатре во ВМРО-ДПМНЕ и надворешните реакции за нивната политика ВМРО-ДПМНЕ легна на брашно. Не дека и до сега не соработуваа (иако тоа го криеа) но сега веќе си ја увидоа грешката/е и признаваат право дури и на своите пртеници да имаат право на лична одлука при гласањето во парламентот. 

Blog Archive

Site Meter