Search This Blog

Friday, November 02, 2018

Легнаа на брашно

По последните случувања внатре во ВМРО-ДПМНЕ и надворешните реакции за нивната политика ВМРО-ДПМНЕ легна на брашно. Не дека и до сега не соработуваа (иако тоа го криеа) но сега веќе си ја увидоа грешката/е и признаваат право дури и на своите пртеници да имаат право на лична одлука при гласањето во парламентот. 

No comments:

Blog Archive

Site Meter