Search This Blog

Tuesday, December 31, 2013

Уште колку ...

Уште колку време ке поминеме во вртење на информативните и забавни канали на местата каде нема да ја видиме самозаљубеноста на сегашната опиена власт ... Веројатно тогаш, кога и нивните “верни“ гласачи ке сватат дека им е доста од нив ... До тогаш ни останува да го правиме она што најдобро го правиме - да чекаме ...

Wednesday, December 18, 2013

Груевски за Преседател на РМ

Дали ни се спрема изненадување од типот Груевски за Преседател на РМ ?
Ова веќе еднаш го видовме кога Бранко Црвенковски стана преседател на РМ. Ми мириса на слично сценарио. Прашање е само дали тоа сето е договорено таму каде што одавна се одлучува за нас ...

Во вакви новонастанати прилики се чини дека никој нема да инсистира на предвремени избори. Можно е да се направи некоја преодна Влада со прераспределување на сегашните паламентарни бројки. Оваа преодна Влада ке ги припрема редовните парламентарни избори ...

Blog Archive

Site Meter