Search This Blog

Wednesday, December 18, 2013

Груевски за Преседател на РМ

Дали ни се спрема изненадување од типот Груевски за Преседател на РМ ?
Ова веќе еднаш го видовме кога Бранко Црвенковски стана преседател на РМ. Ми мириса на слично сценарио. Прашање е само дали тоа сето е договорено таму каде што одавна се одлучува за нас ...

Во вакви новонастанати прилики се чини дека никој нема да инсистира на предвремени избори. Можно е да се направи некоја преодна Влада со прераспределување на сегашните паламентарни бројки. Оваа преодна Влада ке ги припрема редовните парламентарни избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter