Search This Blog

Tuesday, December 31, 2013

Уште колку ...

Уште колку време ке поминеме во вртење на информативните и забавни канали на местата каде нема да ја видиме самозаљубеноста на сегашната опиена власт ... Веројатно тогаш, кога и нивните “верни“ гласачи ке сватат дека им е доста од нив ... До тогаш ни останува да го правиме она што најдобро го правиме - да чекаме ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter