Search This Blog

Sunday, April 30, 2017

Маченици

Свирепите КРВАВИ напади врз Заев и неколку други пратеници од нив направија МАЧЕНИЦИ.

Терористички качулки.

Прашање од милион долари: Зошто народот кој влегуваше во Собранието на РМ не се плашеше од набилданите момци со качулки кои биле и наоружани (на едниот му испаднал пиштолот). Зошто полицајците од обезбедувањето на парламентот се поздравуваа со момците со качулки - а ги попруштаа поред себе како да не се со терористички ознаки. Момци со качулки гледаме само во филмови каде се прикажуваат акции со терористички содржини.

Monday, April 03, 2017

Заробената држава си го зароби Собранието илимити Парламентот.

Заробената држава си го зароби Собранието илимити Парламентот.

Blog Archive

Site Meter