Search This Blog

Friday, May 09, 2008

Јас би си ја урамил сликава ...

Не само што ке си го земев пенкалото, туку сликава ке си ја урамев во дневна соба, а една ке закачев на синџирче околу врат ... незнам само колку пари е пенкалото ... ми е страв да не му го земат на Милошоски ако е над предвидената вредност која може еден дипломат да ја прими ...
Е сега една ваква фотка со Бакојани би ми фалела ... и после може и да не бидам веќе Министер ... добро таму една амфора ке си дрпнам ... ако може Фрче заш јас да неможам ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter