Search This Blog

Thursday, May 15, 2008

Блогери карикатуристи ... VIP cartoons-Тапет шоу & ТРАНСПАРЕНТ ... фото сторија ...

Како што ветив сношти бев на промоцијата на карикатури која ја најавив со постот VIP cartoons-Тапет шоу & ТРАНСПАРЕНТ ... вечерава ... да не ве давам со текст бидејки карикатуристите се познати дека со само една карикатура одлично даваат дефиниција на нештото - на свој сопствен и уникатен начин ... Ке кажам само дека недостасува Остен и една галерија за карикатури - околу која повторно ке имаме шанса да гледаме наша и светска карикатура ...

0.

Мајсторите на карикатура ... Наташа С.Костовска (ТРАНСПАРЕНТ) ... Александар Јанковиќ (VIP cartoons)

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter