Search This Blog

Sunday, May 25, 2008

Сите на слет ... 25 Мај е ... :)

Ден на младоста и роденденот на Тито ... тоа титовите млади сили веројатно ке го слават и денеска ...

Мај е најубавиот период за излет ... најдобро е да се искочи во блискиот парк ... на Водно можеби ... да се осети мирисот на тревата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter