Search This Blog

Tuesday, May 20, 2008

Шекеринска ТВ интервју ...

Барем за вчерашниот ден - СДСМ нема зошто да се жали дека ги нема на телевизите ... Шекеринска беше на две телевизии во ударни термини на “Канал 5“ (х,о) и во “СкајНет“ кај бурекчијата ... На жената не и фали елоквентност ... одсекогаш ја имала уште од времето кога беше поставена за портпарол на СДСМ ... може да се каже дека Шекеринска е политичар од кариера во СДСМ ... од младинските организации во СДСМ, преку порпаролство во СДСМ ... преку тренинг школата во градското собрание ... пратенички стаж во Собранието на РМ ... преку важното место на подпредседател на Влада на РМ за евроинтеграции ... до Председател на СДСМ ... на Шекеринска и гледавме како и тече/расте кариерата пред нашите очи ... дури изгубила и дел од препотентноста која ја имаше кога беше помлад политичар ... тоа е знак на созревање во политиката - каде треба и да го сослушаш политичкиот противник ... да почитуваш дел од неговот ангажман и углед ... во минатото тоа и недостасуваше ... темпериментот и беше преголем и често невкусно упаѓаше во туѓи зборови ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter