Search This Blog

Saturday, May 17, 2008

ИЗБОРНА ПРОГРАМА СДСМ - ИЗБОРИ 2008

Слушнав на некои вести СДСМ конечно направил изборна програма ... се стрчав на нивниот сајт да ја симнам ... гледам ја има ...

ИЗБОРНА ПРОГРАМА СДСМ
ИЗБОРИ 2008

Но никако да се симне ... толку ли е барана да се прочита ... или ја хакира/кракира некој оваа ХТТП адреса ... Со малку мачење и некои финти успеав да откријам исправна ХТТП адреса на изборната програма на СДСМ ... Дури и сајт за Сонце направиле ... можеше да почекаат уште некој ден да завршат изборите ... ама ај “боље икад него никад“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter