Search This Blog

Saturday, May 24, 2008

Кој колку потроши во изборната кампања ... Прашањето е - кој ке го казни оној што казнува ??!

Оние кои можат да проверуваат кој колку потрошил во изборната кампања, велат дека големите парии и на овие избори ја претерале ... Пошироко во денешен Дневник - ИЗБОРНАТА КАМПАЊА ИЗЛЕЗЕ ОД ЗАКОНОТ-Само за ТВ-реклами 10 милиони евра ... Коалицијата„За подобра Македонија“ треба да плати7,7 а„Сонце“ 1,91 милион евра ...

Прашањето е - кој ке го казни оној што казнува ??!

No comments:

Blog Archive

Site Meter