Search This Blog

Sunday, May 18, 2008

Што ветува ПЕИ во изборната програма ... трета опција ?! ...

Партија за европска иднина (ПЕИ) е освежување во овој изборен циклуц ... Оснивач на партијата е Фијат Цановски ... кој во 2006 гоина ја основа ПЕИ и освои едно пратеничко место ... Цановски способен менаџер во приватниот сектор, смета дека на овие избори може да ја представува третата опција ...Својата програма ја темели на слоганот “Размислувај во боја“ ... каде за основни принципи се представуваат:

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter