Search This Blog

Wednesday, May 07, 2008

Кои се кандидатите за пратеници на двете поголеми коалиции ...

Сакајки да видам која коалиција кого го предложи за пратеник се најдов во ситуација - како единствен извор да го имам денешното објавување на имињата на пратениците од весникот Утрински:

КОАЛИЦИЈА НА СДСМ и
КОАЛИЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ

Имињата не се објавени на сајтот на ДИК ... ниту на сајтовите на ВМРО-ДПМНЕ т.е. СДСМ ... Можеби се чека стартот на кампањата на 11 овој месец ... но кампањата е во тек вече неколку дена ... ВМРО-ДПМНЕ веќе ја имаше изборната конвенција ...

Би бил задоволен ако некој ми прати линк со имиња на предложените пратеници - каде имињата се активни ... не се слика како на случајот на Утрински ...

1 comment:

Anonymous said...

Амди Бајрам на 5-то место во ИЕ бр. 2. Навистина оваа коалиција е ‘подготвена‘ за борба против криминалот. Заедно со АМДИ БАЈРАМ, чесен, поштен, без дамки криминални, ВЕРУВАМЕ (!!!) дека во Македонија нема да има никаков криминал! Треба човеков не само за пратеник, туку да го земат предвид за иден МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА

Blog Archive

Site Meter