Search This Blog

Thursday, May 15, 2008

Блогот на портокаловите ... Македонија знае ...

Потокаловите предводени од ВМРО-ДПМНЕ по одличниот сајт се представуваат и со добро осмислен блог ...

Ме чуди слабата посетеност ... особено знаејки дека бројот на блогерите со десна ориентација е голем ...


Трајко Славески, Владимир Ѓорчев, Зоран Ставрески, Антонио Милошоски и Гордана Јанкуловска...

No comments:

Blog Archive

Site Meter