Search This Blog

Monday, May 12, 2008

Блог архива ...

Ovci - miks - kozi 2 (Large).jpg

Сите кога пишуваме во нашите блогови - не сме ни свесни дека нашите записи вечно остануваат на интернет ... дури и да ги избришеме нашите постови и блогови ... благодарејки на кешот на Гоогле ... тие вечно остануваат во виртуелниот простор на некој хард диск кој се грижи за кешот на Гоогле ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter