Search This Blog

Wednesday, May 28, 2008

Глупа изборна рекламна ТВ порака ...

Одмана немам сретната поглупа изборна ТВ рекламна порака од онаа на “сонце“ - каде девојка од кога ке се пробуди со дечко во портокалов дрес ... демек гледа дека згрешила и му вели ... ај одиси ... а тој вели но тука сум и ке останам 4 наредни години ...

Која беда од рекламна порака ... кој ли ја смисли ... кој ли ви зема пари за тоа ...

1 comment:

Anonymous said...

Јасна е поракатаЧ После ебење нема каење....

Blog Archive

Site Meter