Search This Blog

Thursday, May 15, 2008

Алманах под наслов „Македонија“ ... нов напад на МК идентитет ...

Сликата “http://www.rodnoto.com/images/newspost_images/koriza_copy1malka.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Бугарија континуирано врши пропаганда во Македонија и секаде каде што може и го “докажува“ бугарскиот карактер на “МК нација и јазик“ кои нели не ги признава ... Сега Бугарија сакајки да го информира европскиот парлаент за нашите “лаги и присвојување на БГ историја и БГ историски личности ...“ одпечати ново издание на :

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter