Search This Blog

Friday, May 30, 2008

Најинтелегентно прашање до премиерот ...

Сношти го гледав ТВ интервјуто на Премиерот ... Наинтелегентно прашање ми се виде она за канал 5 ... ке парафразирам ...

“... Господине Премиер како ви текна ... како Ви успеа да го придобиете Канал 5 за себе ... тоа беше легло на комуњарите ... еве сега го немаат ни него ...“

No comments:

Blog Archive

Site Meter