Search This Blog

Wednesday, May 21, 2008

Статистистика за кандидатите на СОНЦЕ ...

Неколкупати веќе повторувам дека на овие изборине не се најправилно представен кандидатите за Пратеници во Собранието на РМ ... Имено нема ни кратки ни подолги биографии за кандидатите за пратеници ... Партиите ја представуваат програмата и ветувањата ... активни се само по неколку кандидати за пратеници а останатите се само статисти ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter