Search This Blog

Saturday, May 24, 2008

Статистистика за кандидатите на листата на ВМРО-ДПМНЕ ...

Ветив дека ке направам статистика за кандидатите на листата на ВМРО-ДПМНЕ ... како што ја направив за кандидатите на СОНЦЕ ... но за овие кандидати за пратеници неможам да најдам доволно добри податоци на интернет - за нивните кратки биографии и досегани ангажмани ... За да ја направам што поуспешно молам во коментар давајте ми линкови ... може и преку ПП да ми праќате податоци ... а може и на мојот меил “volanskopje@gmail.com“ ...

На сите Ви благодарам однапред ...

1 comment:

Anonymous said...

Ауууу. Сега гледам зошто на официјалната Веб страна на ВМРО не се објавени кандидатите за пратеници. Па тие биле жив РЕЗИЛ. Пола и повеќе со гимназија или некое средно, луѓе со проблематични биографии. Жив резил. Но мора да признаам дека шампиони сеАМДИ БАЈРАМ, ЅИНГО, БОРИС СТОЈМЕНОВ и раководителот на подружницата на Српските Радикали, Стоиљковиќ. Е со овие навреме купивајте карта за АФРИКА.

Blog Archive

Site Meter