Search This Blog

Tuesday, May 06, 2008

Груевски: анти-државно однесување на опозицијата ... МАКЕДОНИЈА ЗНАЕ!!! ... ПРЕРОДБАТА ПРОДОЛЖУВА!!!

Сликата “http://www.vmro-dpmne.org.mk/vesti/Images/Govor%20Gruevski%20za%20promocija%20na%20pratenici.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

На изборната конвенција која слношти се случи во Метрополис-арената Груевски имаше инспиративен говор ... ке селектирам некои искри од него - кои го привлекоа моето внимание ...

  • На сите минати парламентарни избори граѓаните излегуваа да ја казнат власта. На први јуни, на шестите по ред парламентарни избори, за прв пат во македонската историја, граѓаните масовно ќе излезат и ќе го казнат штетното однесување на опозицијата.
читај повеќе »

2 comments:

Anonymous said...

SDS-"m"-veke go izgubija,decki go ispusivte do filter ovoj pat a i ti batka avtorot na blogot-aleksandar de-iskrive se jaki neli?So kolkava ironija sakas da pisuvas batka,djabe ti e ne pali, samo megju sebe ke si se tesite,procitani ste kolku vredite.

Anonymous said...

SDS-"m"-veke go izgubija,decki go ispusivte do filter ovoj pat a i ti batka avtorot na blogot-aleksandar de-iskrive se jaki neli?So kolkava ironija sakas da pisuvas batka,djabe ti e ne pali, samo megju sebe ke si se tesite,procitani ste kolku vredite.

Blog Archive

Site Meter