Search This Blog

Monday, May 05, 2008

ВМРО-ДПМНЕ и изборни ветувања во земјоделството ...

Сликата “http://www.vmro-dpmne.org.mk/vesti/Images/Stavreski%20za%20na%20kolumna.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

ВМРО-ДПМНЕ во овие избори голема карта фрла на ветувањата за инвестиции во земјоделието ... 460 милиони евра за четири години ... Овој проект во предизборието као изборно ветување го турка ВицеПремиерот од Владата на ВМРО-ДПМНЕ Зорам Ставревски ... кој е носител на листата на најземјоделскиот регион во Македонија 4-тата изборна единица ...

читај повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

KOMENTATORITE NA POSTOV TI SE ZAKON,SITE DO EDEN ISTOMISLENICI,SITE PESIMISTI VO OBEKANJETO NA STAVREVSKI,KAKO EDNA MAJKA DA GI RODILA A I TI BATKA NE SI PODALEKU POSTO STILOT TI E SLICEN,TI FALI MNOGU POZITIVNA ENERGIJA VO TEKSTOT,PRIMETUVAS?

Blog Archive

Site Meter