Search This Blog

Saturday, May 10, 2008

Нов рејтинг ...

Некоја си агенција „Рејтинг“ од 4 до 7 мај спровела рејтинг со телефонска анкета на стандардни 1200 луѓе:

На прашањето „Доколку утре се одржат изборите, за која партија би гласале?“

  • за коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ се изјасниле 37 проценти,
  • за коалицијата „Сонце“ предводена од СДСМ - 18,
  • за ДУИ - 11,
  • за ДПА - 6 отсто и за други партии и коалиции вкупно 2 отсто од анкетираните.
  • 26 проценти од испитаниците се неопределени ...
Демек се мамалил процентот на неопределените ...

2 comments:

Anonymous said...

Nuathereeri http://buy-mobic.wikidot.com http://comprare-kamagra.wikidot.com http://comprare-cialis.wikidot.com Nuathereeri

Anonymous said...

RaistUrifsraw [url=http://thinkmobile.it/members/Cialis-quanto-costa-in-farmacia-Compra-Cialis-in-Italia/default.aspx]generic cialis[/url] Cialis [url=http://sicilia.tostring.it/members/Comprare-Viagra-online-senza-ricetta/default.aspx]buy viagra online[/url] Viagra [url=http://sicilia.tostring.it/members/Comprare-Cialis-online-senza-ricetta/default.aspx]generic cialis[/url] Cialis [url=http://thinkmobile.it/members/Levitra-quanto-costa-in-farmacia-Compra-Levitra-in-Italia/default.aspx]cialis levitra[/url] Levitra Illituddy

Blog Archive

Site Meter