Search This Blog

Friday, May 16, 2008

Кандидатите на “Сонце“ ...

Се измачив да направам листа на кандидати од двете коалиции со линкови за самите кандидати ... Еве го списокот на кандидатите на Сонце со линковите ... Навистина СДСМ сајтот не функционира ... На изборите треба да имаме избор на луѓе кои ке ги представат партиите ... ако интернетот не е одлично средство за претставување тогаш незнам ... НСДП има подобар сајт од СДСМ ... и на ЛДП сајтот е подобар ... СДСМ сајтот е катастрофа ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter