Search This Blog

Tuesday, May 06, 2008

Инфлацијата се заканува да ги “торпедира“ изборните ветувања на Груевски ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/FFED67103CF85843B5CA8620ECBD98F3.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Бегањето од контрола на инфлацијата, која втор месец по ред е на ниво на двоцифрена бројака ... се заканува да ги торпедира изборните ветувања на Груевски за зголемување на платите на администрацијата и пензиите ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter