Search This Blog

Sunday, May 18, 2008

Љубиша Георгиевски ... гафови ...

Сликата “http://www.politika.co.yu:8080/uploads/rubrike/39139/i/1/Skoplje,Skupsstina11.april.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Имав видено многу слики со испади на Љ.Георгиевски додека беше Спикер на Собранието ... знаеше да прави многу гафови ... да разговара гласно на мобилен додека претседава ... да мафта со рацете и да гестикулира ... да си жвака мастика онака за инает на сите ... но оваа слика му ја немав видено ...

Можеби заради сето погоре и не е ставен на листата за нови пратеници на ВМРО-ДПМНЕ ...

Да не заборавиме осем што е познат и признат режисер Љ.Георгиевски беше и Амбасадор на Македонија ... можам да го замислам како Амбасадор на Македониа во вакви слични ситуации ... што ли мислеле останатите за нас македонците ... е да, и кандидат за претседател беше ... и замислете го со ваква поза на самит на НАТО ... или ЕУ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter