Search This Blog

Wednesday, May 21, 2008

Блог препорака ... Bonsai - Macedonia ...

Многу мина веќе сигурно го посетиле овој блог кој е полн со величење на природата и убавината на животот ... цвеќето ... Bonsai - Macedonia

Посебно ме разнежни постот за Традиција ... каде ни опишува традиционален фамилијарен излет во преубава Македонија ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter