Search This Blog

Saturday, May 17, 2008

Што ветува ВМРО-ДПМНЕ во изборната програма ...

Ајде да видиме што вели ВМРО-ДПМНЕ во својата изборна програма ... нели за да има рамноправност меѓу двете коалиции на овој блог ...

  • Македонија ќе гласа за ВМРО-ДПМНЕ затоа што верува и знае!
  • ВМРО-ДПМНЕ е партија на идеи!
    ВМРО-ДПМНЕ е партија на проекти!
    ВМРО-ДПМНЕ е партија што остварува!
    ВМРО-ДПМНЕ е партија што има квалитетни идеи.
    ВМРО-ДПМНЕ е партија што реализира квалитетни проекти.
читај повеќе »

2 comments:

Anonymous said...

Истите работи што ги ветуваше во 2006 но НЕ УМЕЕШЕ да ги реализира. Истите 100 чекори, истите 100 ветувања, истите ЌЕ, ЌЕ, ЌЕ.

Anonymous said...

Колку Груевски ги одржува ветувањата:

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=0FAB4DC55E3D1444A75CFBB5AD2DF59B

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=720989354082874094D31FCD2CE0C418

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=FE0E56A2C55BA64E9FBC9483A0B9992A

Blog Archive

Site Meter