Search This Blog

Thursday, May 08, 2008

ДЕМОКРАТУРА ... дали во Македонија имаме ДЕМОКРАТУРА ... ??!

Терминот “Демократура“ го употреби Фрчковски на панел дискусијата - која на многумина не им се бендиса ...
Љубомир Фрчкоски - предупреди дека во државава е на сцена намерно опструирање на владеење на правото и дека наместо демократија се случува „демократура“. ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter