Search This Blog

Saturday, May 10, 2008

Тадиќ - Охрид ... сарказам/или ...

Тадиќ во Охрид изјави “Ние во ЕУ ке влеземе во 2013 ... се надевам дека и Вие ке влезете со нас ...“ ...

Никој сериозно не го свати сарказмот на србскиот Претседател Тадиќ ... но ако знаеме дека сите не претркаа во трката кон ЕУ ... можеби Тадиќ е и во право ... башка Србија е пред нас во процесот со визната либерализација ...

После Цацко ни е крив за се ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter