Search This Blog

Thursday, May 29, 2008

Гулаб ...

Пред малку во дуќанот ми се прошета гулуб ... дојде од вратата ... помина покрај бирото ... заврте круг ... ме погледна на кратко и се врати назад ... беше од оние малите ... но за чудо толку питом ... Има многу верувања што значи кога ке ти дојде голуб на гости ... знае некој детали за такви верувања ... ??

Сликата “http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/3Large-1.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Ми заличе на ова поблискот гулаупче кое го сликав пред месец дена ... дали тоа подмладокот ми дојде на гости ...

1 comment:

Anonymous said...

bravo....
zacuduvacki

Blog Archive

Site Meter