Search This Blog

Sunday, May 11, 2008

На референдум ... со референдум ... јавно прашање до ВМРО-ДПМНЕ ...

Скоро е јасно од расположението на народот дека опцијата околу ВМРО-ДПМНЕ ке победи на овие избори ... моето предвидување беше дека ке победи со десет пратеника повеќе од оние другите ... дека потоа ке имаме голема неизвесност како ке се сотави Влада бидејки оној кој ке сака да состави Влада во РМ по овие избори ке мора да рачуна на вклучување на двете албански партии ... италијанско сценарио на нестабилни Влади ...

читај повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

volna a ne volan so ce pisis posle izborite

Blog Archive

Site Meter