Search This Blog

Monday, May 12, 2008

Латасовизија ...

Крајно време е Груевски да у плати на Латас да молчи и да не го брани ... во написот ги има тезите:

  • Рада не е домаќинка ...
  • рејтингот на СДСМ е помал на оној од ДУИ ...
  • битанга Фрчкоски ...
  • баксузите како Стојан Андов и грчките сватови Оровчанец и Тито Петковски...
  • банана ко банана, секој си ја прима и доживува на свој начин. ...
  • локалниот фраер Заев ... Дечкото ...
  • фараон Бранко ...
Морам да признам дека написот е добар ако сакаш да читаш трачеви и ефтини штосови од типот на булеварски шунд магазини ... жута штампа ... ... можеби за Латас ова е добро за да се засмејува ... веројатно него му е до смеење ... бизнисот му цвета ... гласот му се слуша ... Неверојатно е колку долго време трае човекот како успешен новинар ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter