Search This Blog

Friday, May 30, 2008

Изборите се празник на демократијата ...

Изборите се празник на демократијата ... и затоа во недела свечено во друштво со најблиските појдите на гласачките места и гласајте за оние кои успеаа да Ве убедат во кампањата дека треба да гласате за нив ...

Со овој повик - завршуваат моите написи во врска со предизборието ... се читаме на втори ... со можеби поинтересниот дел ... кој со кого ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter